h

Stop de huurverhoging

27 april 2020

Stop de huurverhoging

Foto: SP

Nederland viert dit jaar geen koningsdag maar woningsdag. Woningsdag zou nog veel leuker zijn als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. SP doet een publieke oproep aan alle verhuurders in Nederland om dit jaar de huren niet te verhogen.

Natuurlijk is het niet genoeg om de huurverhoging te stoppen en gaan we uiteindelijk voor een huurverlaging.Toch zou dit een mooie eerste stap zijn; een overwinning voor alle huurders! Uiteraard is alleen een publieke oproep daarvoor niet genoeg en zullen we de druk op de huurbazen en minister de komende tijd moeten opvoeren.

Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite om de huur te kunnen betalen. Nu lopen van velen de inkomsten terug en komt er toch nog weer een huurverhoging aan. Dat moeten we stoppen.

Nu de brieven voor de huurverhoging op de mat vallen, roepen wij alle verhuurders van Nederland op om de huur niét te verhogen. 0% is genoeg.

 

Reactie toevoegen

U bent hier