h

Petitie: 'Henschotermeer toegankelijk'

28 april 2018

Petitie: 'Henschotermeer toegankelijk'

In de nabije toekomst zullen bezoekers van het Henschotermeer waarschijnlijk moeten gaan betalen om te gaan zwemmen. Het beheer van het terrein gaat namelijk van de provincie en 11 gemeentes naar een private exploitant die er geld aan wil verdienen.

De SP vind dat dit terrein voor iedereen toegankelijk moet blijven en er geen winsten gemaakt mogen worden over de rug van bezoekers die voorheen gratis naar het meer konden gaan en is daarom samen met andere partijen de petitie “Vrije Plens in het Hens” opgestart om het Henschotermeer gratis toegankelijk te houden zonder hek eromheen.

SP Wageningen ondersteunt deze petitie die inmiddels al meer dan 8000 keer is ondertekend!

Onderteken ook de petitie en zorg dat het Henschotermeer voor iedereen toegankelijk blijft.

Ondertekenen van de petitie kan op deze pagina: https://vrijeplensinhethens.petities.nl/

- Frans Bonnier

 

Reactie toevoegen

U bent hier