h

Voetbalwedstrijd tegen de Voetbalwerkplaats

17 februari 2018

Voetbalwedstrijd tegen de Voetbalwerkplaats

Foto: SP Wageningen

Gisteren heeft o.a. de SP gevoetbald tegen de Voetbalwerkplaats. Een geweldig initiatief waar jongeren met een beperking of psychische problemen vrijwillig onderhoudswerk verrichten en daarna een potje voetballen. Iedereen heeft genoten en het is uiteindelijk 3-5 geworden.

Frank Bos (fractievoorzitter), Daniël Gerritsen (bestuurslid) en een lid van SP Veenendaal hebben met de PvdA, Stadspartij, ChristenUnie gevoetbald tegen het team van de Voetbalwerkplaats.

Het is uiteindelijk 3-5 geworden voor het team van de Voetbalwerkplaats. Van de drie doelpunten is er tweemaal gescoord door de SP en één doelpunt door PvdA. Het was een gezellige en sportieve dag en iedereen heeft ervan genoten.

De SP steunt dit soort initiatieven en wij zullen altijd mee doen met dit soort activiteiten omdart wij het belangrijk vinden dat iedereen kan sporten en hier plezier bij hebben. 'Dit soort initiatieven moeten vaker gedaan worden' volgens Frank Bos.

Ook de sportieve mensen van de Voetbalwerkplaats vonden het leuk en hebben genoten van de dag.

Wij bedanken de Voetbalwerplaats voor de uitnodiging en de gezellige dag die we hebben mogen meemaken.

Reactie toevoegen

U bent hier