h

SP WAGENINGEN STEUNT STAKING LERAREN BASISONDERWIJS

4 oktober 2017

SP WAGENINGEN STEUNT STAKING LERAREN BASISONDERWIJS

Foto: Pexel

Aankomende dagen zullen een aantal leraren over heel Nederland staken om meer salaris en minder werkdruk.

De SP Wageningen steunt de stakende leerkrachten in het basisonderwijs. Ook wij vinden dat de salarissen van de leraren omhoog moeten en dat er werk moet worden gemaakt van verlichting van de werkdruk. Om onze steun te laten zien hebben wij een bezoekje gebracht aan de basisschool De Zwaneridder en bloemen uitgedeeld aan de leerkrachten die morgen staken. Veel van de stakende leraren gaan morgen ook naar Den Haag om actie te voeren. Robin van Ee, voorzitter van de SP Wageningen: “Wij hopen dat de staking laat zien dat het de leraren menens is. Een leerkrachten gaf aan dat de leraren ook na deze staking zullen doorgaan tot hun werk eerlijker wordt beloond en de werkdruk afneemt. Wij blijven onze leerkrachten ook na deze staking steunen.”

- Robin van Ee

U bent hier