h

Verkiezingen 2017

16 maart 2017

Verkiezingen 2017

Foto: sp

In Wageningen heeft de SP niet het aantal stemmen gekregen waarop was gehoopt. In 2012  8.8% en nu , 2017 7%. Dit volgt de landelijke exit-poll trent (01.30 uur). Helaas hebben de speerpunten van de SP, zoals, het nationaal zorgfonds, het afschaffen van het leenstelsel voor studenten ten gunste van de 'basisbeurs', de strijd voor meer sociale huurwoningen, niet de steun gekregen waarop we hebben gehoopt.

De SP Wageningen is er toch trots op dat we met menig SP-er een campagne hebben gevoerd en bedankt langs deze weg ook de SP-stemmers.

We zullen blijven strijden voor een sociale en menswaardige wereld en we blijven ons inzetten met onze constructieve plannen.

SP stemmers bedankt.           

Reactie toevoegen

U bent hier