h

Soepexpres ………..hmmm

28 februari 2017

Soepexpres ………..hmmm

Foto: sp

Woensdag 1 maart is de SP Soepexpres weer in Wageningen. Dat wordt weer smullen. Op de eerste dag van de lente is het helaas toch nog wat nat en koud. Een lekker kopje warme tomatensoep is dan best lekker.

De SP Wageningen lukt het iedere verkiezingscampagne weer om de Soepexpres kar van de SP naar Wageningen te krijgen. Enthousiaste SP leden delen gratis soep uit en daarbij uiteraard een verkort verkiezingsprogramma voor wie dat wil. We staan van ca. 09.30 tot 12.30 uur op
de Markt nabij de fontein. Op het uit te delen verkiezingskaartje zit ook een koelkastmagneetje om de kaart samen met de stempas op de deur van dekoelkast te bevestigen. Hierdoor wordt de kans dat u 15 maart ongemerkt voorbij laat gaan een stuk kleiner.

De SP roept iedereen op om te gaan stemmen want:

Niet stemmen=Rutte steunen.

Als SP staan wij voor:

  • een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico,

  • het verhogen van de lonen en de AOW uitkering,

  • het verlagen van de huren en meer betaalbare woningen.

  •  

Maar geniet in ieder geval van een lekkere, pittige, warme en voedzame kop tomatensoep… (vegetarisch verantwoord!). 

Doe mee en stem SP

Reactie toevoegen

U bent hier