h

Nationaal Zorgfonds in Wageningen

21 augustus 2016

Nationaal Zorgfonds in Wageningen

Foto: SP

In mei 2016 is de campagne rondom een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico gestart. Deze campagne is een initiatief van de SP en wordt door een breed publiek ondersteund. Ook diverse bekende nederlanders zijn zeer positief over het initiatief. Het Nationale Zorgfonds gaat om goede betaalbare basiszorg zonder eigen risico en zonder concurrerende zorgverzekeraars.

Wil je meer weten of dit initiatief?

Donderdag  25 augustus organiseert de SP Wageningen een informatieavond over het Nationaal Zorgfonds  in het Volkshuis (Vergersweg 20-22). Aanvang 20.00 uur.  Tevens staat de SP met een eigen, herkenbare kraam op de Markt bij de fontein in Wageningen op zaterdag 27 augustus! Heeft U vragen, kom naar de informatieavond of kom langs op de Markt. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van het Nationaal Zorgfonds.  

Reactie toevoegen

U bent hier