h

Politiek café 15 maart

15 maart 2016

Politiek café 15 maart

Foto: KSV

Op 6 april mogen alle Nederlanders in een raadgevend referendum hun stem uitbrengen voor of tegen een het Assiociatie verdrag met Oekraïne. Met het verdrag willen de EU en de Oekraïne de onderlinge handel stimuleren en meer samenwerken op politiek, juridisch en militair vlak. Discussies voorafgaand aan het referendum raken regelmatig ook aan grotere thema’s; denk aan de toekomst van de EU, het conflict in Oost-Oekraïne en de Europese relatie met Rusland. Op 15 maart is er een politiek café bij KSV (Stadsbrink) en dit is een uitstekende gelegenheid om je goed te laten informeren. Zowel D66 als de SP zullen hun argumenten geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. En let op!! Bij twijfel: stem Nee om niet terecht te komen in een onomkeerbaar proces.   

Reactie toevoegen

U bent hier