h

Nieuws uit 2013

19 december 2013

Onze Kandidaten voor 2014

De ledenvergadering van de Socialistische Partij heeft donderdag 12 december de kandidaten lijst vastgesteld. De eerste 6 kandidaten zijn toppers binnen de actieve ledengroep van de SP en zijn vast van plan om de SP slogan, SP 100% sociaal, waar te maken. Buiten deze 6 kanjers wordt de lijst aangevuld met serieuze en gemotiveerde SP leden. Onder de SP leden die niet op deze lijst staan zijn zeer gemotiveerde Wageningers die op de achtergrond het SP gedachte goed uitdragen. (letterlijk of figuurlijk).

Lees verder
18 december 2013

Jo stopt als raadslid

Jo Soolsma is bijna 8 jaar SP fractie voorzitter in de gemeenteraad van Wageningen. Toen de SP na lange tijd weer mee deed met de gemeenteraadsverkiezingen werden zij door de kiezers van Wageningen in 2006 beloond met 3 raadszetels. Dat was even schrikken voor de praktische idealisten van de socialistische partij. Jo heeft de SP idealen (solidariteit, menswaardigheid en gelijkwaardigheid) al die jaren met kracht verdedigd.

Lees verder
17 december 2013

Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vastgesteld.

De ledenvergadering van de SP (Socialistische Partij) afdeling Wageningen heeft donderdag 12 december 2013 het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Lees verder
8 december 2013

Zorg en GGZ bij de gemeente?

Agnes Lewe praat de leden in Ede bij over de plannen die er zijn om een aantal onderdelen van de Zorg over te hevelen naar de gemeente. Tijdens de SP-ledenbijeenkomst op 21 november bleek dat er nog veel onduidelijk is over de taken die de gemeente krijgt voor jeugdzorg.

Lees verder
28 november 2013

Extraatje voor de minima van Wageningen.

Vorig jaar rond deze tijd heeft de SP ruim zeventig paar kinderschoentjes opgehaald en neergezet bij de ingang van het gemeentehuis. Riet Nigten, voorzitter SP Wageningen, heeft in de gemeenteraad aandacht gevraagd om de kinderen niet het kind van de rekening te laten zijn van deze economische en financiële crisis.

Lees verder
18 november 2013

Discussie over Stadhuis op radio en televisie

Woensdag 20 november is de ver-nieuwbouw van het Stadhuis van Wageningen onderwerp van discussie in Wageningen ACTUEEL. Dit is het actualiteitenprogramma van de lokale omroep; RTV Meborah.

Lees verder

Pagina's

U bent hier