h

Nieuws uit 2012

18 december 2012

SP werkgroep Ede ondersteunt actie Huuralarm

De SP (werkgroep Ede), vindt dat het woonakkoord van de gelegenheidscoalitie van VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP een vernietigende uitwerking heeft voor huurders en op de sociale woningbouw in Nederland. De werkgroep leden waren er zaterdagmiddag natuurlijk bij om Huurdersbond Ede van harte te steunen in de acties tegen de komende huurverhogingen.

Lees verder
17 december 2012

De Wielewaag en hoe verder?

Hoe een goed draaiende ouderenvoorziening de nek wordt omgedraaid?

Lees verder
7 december 2012

actie kinderen van de rekening een succes

De actie Kinderen van de rekening die we afgelopen woensdag 5 decem­ber afsloten met een manifestatie op het Plein in Den Haag, was een groot succes. Veel afdelingen hebben mee gedaan en laten zien dat het mogelijk is een dergelijke actie binnen drie weken op te zetten. Uiteindelijk hebben we ongeveer 6.000 schoentjes weten in te zamelen.

Lees verder
2 december 2012

Armoede in Wageningen

In 2008 heeft de gemeente Wageningen zich er hard voor gemaakt armoede zoveel mogelijk te voorkomen. Toch leven er op dit moment tussen de 600 en 700 kinderen in armoede in Wageningen.
In 2008 heeft de raad zich uitgesproken dat onze gemeente zich in zal zetten in de strijd tegen armoede. We moeten dan denken aan armoede in de brede betekenis van sociale uitsluiting en armoede als een tekort aan financiële middelen.

Lees verder
29 november 2012

Volkshuis zoekt huurders

Uit de Gelderlander, 29 november 2012,
Het Volkshuis in Wageningen is naarstig op zoek naar een nieuwe huurder van het kantoorgedeelte. De Volksuniversiteit vertrekt begin volgend jaar uit de 'rode huiskamer' van Wageningen aan de Vergersweg.
Het Volkshuis, Vergersweg 22-24

Lees verder
28 november 2012

Ede heeft SP werkgroep

Sinds de landelijke verkiezingen van afgelopen september is in Ede een SP werkgroep gestart met als eerste doel: een actieve afdeling op te zetten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier