h

Nieuws uit 2011

10 december 2011

Roemer: ‘We gaan door, als het moet met 100.000 man!’

Vanuit Wageningen is er vandaag een SP / PvdA delegatie, op de fiets naar de Permar, de sociale werkplaats in Ede getogen om mee te gaan naar de grote manifestatie in Den Bosch. Een manifestatie tegen alle bezuinigingen op de bijstand, WSW en de Wajong, het speciale onderwijs en de zorg. De bus, geregeld door de vakbonden, stond klaar en we vertrokken met 34 mensen, onderweg pikten we nog mensen op in Tiel en Geldermalsen.

Lees verder
2 december 2011

10 december manifestatie tegen armoede

De Wageningse afdelingen van de SP en de PvdA doen op zaterdag 10 december mee aan de grote manifestatie 'Armoede werkt niet' in Den Bosch en roept mensen op om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een beperking.poster

Lees verder
23 november 2011

Het MBO verdient beter

In navolging van andere ROOD groepen door heel Nederland is ook ROOD Wageningen deze week van start gegaan met de enquête 'Het MBO verdient beter'. We werden welkom ontvangen door de studenten van de Horeca &Toerisme/Vakschool Wageningen, die ons graag lieten weten wat zij over hun school denken.

Lees verder
16 november 2011

Volgend Wagenings financieel debacle in wording

Zaterdag 19 november staan CDA, Stadspartij Wageningen, SP en VVD vanaf 11.00 uur met een gezamenlijke kraam bij de fontein op de Markt. We willen graag de mening peilen onder de Wageningse bevolking over de nieuw- en verbouw plannen van het college van B&W voor het gemeentehuis. We hebben, als oppositiepartijen, forse bezwaren tegen het plan van GL, D66 en de PvdA om meer dan 12 miljoen euro uit te geven aan het stadhuis aan de Markt.
I

Lees verder
25 oktober 2011

Een ‘geïnnoveerd’ Stadhuis op kosten van de Wageninger

Ook de SP wil graag voor de Wageningers een constructieve bijdrage leveren aan de discussie om te investeren in een efficiënt, arboveilig, duurzaam Stadhuis met aantrekkingskracht op talentvolle en ambitieuze jongeren die carrière willen maken bij de ‘booming’ gemeente Wageningen.

Lees verder
21 oktober 2011

Wethouder doet valse beloftes

B&W (D66, PvdA en Groenlinks) hebben op 19 januari 2011 een persbericht rondgestuurd:

Lees verder

Pagina's

U bent hier