h

Nieuws uit 2009

26 december 2009

SP kritisch over overname buslijn 45 door Arriva

De Gelderse SP-statenfractie is niet gerust op aanbesteding van het streekvervoer in de Betuwe aan vervoersbedrijf Arriva. De ervaring is dat dit het openbaar vervoer niet ten goede komt.

Lees verder
8 november 2009

SP maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen

Woensdagavond 4 november, heeft de SP Wageningen haar verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De goedbezochte ledenvergadering, in het Volkshuis, heeft ook haar (voorlopige) kandidatenlijst samengesteld.

Lees verder
1 november 2009

SLOPEN = BOUWEN

Zaterdag 31 oktober werd in het kader van het kraakweekend door de kraakbeweging een manifestatie gehouden op het terrein van Kirpestein.

Lees verder
27 oktober 2009

Samenvatting SP-fractie over "arboretum" in de raadsvergadering 26 okt. 09.

Het arboretum gaat ook de SP-Wageningen aan het hart. Wij zijn de afgelopen weken ook geschrokken toen we probeerden er doorheen te wandelen en daarbij tegen hekken aanliepen, omgezaagde bomen zagen en diepe bandensporen aantroffen in de gazons. Wat gebeurt hier met ons arboretum vroegen wij ons dan ook af. Maar los van de emotie heeft de SP ook oog voor de feiten.

Lees verder
28 september 2009

Stad der Bevrijding na 2010

De herdenking en viering van 4 en 5 mei hebben in Wageningen altijd in het teken gestaan van vrede, vrijheid, veiligheid en mensenrechten. Wat SP Wageningen betreft moet dat zo blijven.

Lees verder
2 september 2009

Zomerreces eindigt in discussie

Het zomerreces eindigde woensdagavond 2 september met een debat over "breedtesport" in Wageningen. Het debat was een geanimeerd en zinvolle discussie over de mogelijkheden van sport voor iedereen en in het bijzonder voor kinderen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier