h

Nieuws uit 2005

29 december 2005

Geen feestdagen voor buspassagiers!

Terwijl de winter nu toch serieus gaat inzetten, komen er weer klachten binnen over het busvervoer in Wageningen. Vooral over bussen die niet komen opdagen. Duidelijk geen pretje.

Lees verder
27 december 2005

Verslag Algemene Leden Vergadering

Woensdag 14 december werd in Wijkcentrum De Nude een Algemene Leden Vergadering gehouden. De avond stond geheel in het teken van de naderende verkiezingen en bestond uit twee delen. Een officieel gedeelte, waarin een aantal zaken vastgesteld werd, en een meer onderhoudend en leerzaam gedeelte.

Lees verder
20 december 2005

Raad springt wederom slordig om met de Junushoff

In een ongelooflijk rommelige vergadering heeft de gemeenteraad op 19 december de Junushoff in de uitverkoop gedaan. Uit de discussie bleek duidelijk dat de raad eigenlijk nog niet toe was om hier een goed besluit over te nemen maar rücksichtlos stevende burgemeester Van Rumund af op een besluit en zo werd de privatisering van de Junushoff een feit.

Lees verder
19 december 2005

Verrassing ... de Vuurzuil

Maandag 19 december werd, geheel tegen de verwachtingen in, de plaatsing van de Vuurzuil op het 5 mei plein unaniem door de raad afgewezen.

Lees verder
16 december 2005

Nog één keer ... de Vuurzuil

Maandag 19 december is het zover, de gemeenteraad van Wageningen, zal zich uitspreken over de plaatsing van de Vuurzuil (het Vrijheidsvuur) op het 5 mei plein. Wageningen is verdeeld maar er lijkt een ruime meerderheid van de inwoners tegen de plaatsing van dit object op het plein te zijn.

Lees verder
11 december 2005

Professioneel OV of wijkbus in Wageningen

Na vele maanden wachten is er een concept eindrapport over "ontsluitend openbaar vervoer in Wageningen". Het is een mooi boekwerk geworden waar misschien door het commentaar van WB nog enige wijzigingen in kunnen komen voordat het definitief wordt. Het is de vraag in hoeverre onze eigen ambtenaren in een kortere tijd niet dezelfde hoeveelheid gegevens bij elkaar hadden kunnen brengen. Het had ieder geval minder geld gekost en het had ook sneller gekund.

Lees verder

Pagina's

U bent hier