h

Algemeen

11 september 2017

SP laat mensen nooit stikken

Het is jammer dat sommige bewoners in de Roghorst zich niet serieus genomen voelen door de SP fractie in de gemeenteraad van Wageningen. Binnen de fractie is dan ook verbaasd gereageerd.

Lees verder
7 mei 2017

Zilveren Tomaat voor Agnes Beckers

Foto: sp

Tijdens een gezellige viering van de Dag van de Arbeid door de Wageningse afdeling van de
Socialistische Partij in Vreemde Streken, heeft de partij aan zuster Agnes postuum de zilveren tomaat uitgereikt. De zilveren tomaat is een onderscheiding die door de SP wordt uitgereikt aan leden met een bijzondere verdienste.

Lees verder
29 maart 2017

Een bijzonder SP lid

Foto: SP Wageningen

Op woensdag 29 maart 2017 is zuster Agnes overleden. Zij was een bekende en bijzondere vrouw binnen de Katholieke en Protestantse kerkgemeenschap in Wageningen en binnen de SP afdeling Wageningen. Ondanks haar leeftijd en broze gezondheid was zij heel actief, zowel binnen de kerkgemeenschap als binnen de SP afdeling Wageningen. Zij is net geen 90 jaar geworden.

Lees verder
9 februari 2017

Vertrek Diederik

Foto: SP

"NEE tegen de Europese grondwet, ....."  dat zei de lokale campagneleider van de SP campagne , Diederik van der Loo, 10 jaar geleden. Het was een NEE-campagne tegen de Europese grondwet, die vervolgens glansrijk werd gewonnen

Lees verder
19 januari 2017

Diederik naar de EU

Ons raadslid Diederik van der Loo gaat in
Brussel aan de slag als fractiemedewerker voor Dennis de Jong, Europees Parlementariër voor de SP. Per 1 februari 2017 gaat hij zich inzetten op het dossier ‘Transparantie’. Helaas kan hij deze werkzaamheden niet combineren met zijn raadslidmaatschap in de Wageningse gemeenteraad. De raadsvergadering van 30 januari 2017 zal de laatste zijn.

Lees verder
3 april 2016

W12 en b b Wageningen

Gelezen in de raadsflits: Een concept verslag van een bijeenkomst van de gemeente Wageningen met vertegenwoordigers van W12, over Beter Bereikbaar Wageningen, toegestuurd op verzoek van de raad. In het verslag van het gesprek tussen grote ondernemers en de gemeente valt op dat de gemeente, vertegenwoordigd door één van haar ambtenaren, zo nu en dan wel erg prominent de discussie lijkt te willen sturen.

Lees verder
16 oktober 2015

SP-Statenfractie in Wageningen

Foto: SP Wageningen

Op 14 oktober jl. was de SP fractie van de provincie
Gelderland
 op bezoek in Wageningen. De 6 persoons-fractie zit niet alleen op het pluche in het Huis der Provincie maar reist ook door de provincie om te weten wat er leeft. Woensdag was Wageningen aan de beurt. Er zijn in Wageningen genoeg onderwerpen die via of door de provinciale  politiek in Wageningen worden bepaald.

Lees verder
7 oktober 2015

Zaterdag = Actiedag

Foto: SP

Het wordt zaterdag een drukke dag voor de mensen met een socialistisch hart. We bedoelen dan niet alleen ouderen die nog goede herinneringen hebben aan de SDAP of Marcus Bakker (CPN) maar ook voor de jongeren die de maatschappij willen veranderen.

Lees verder
1 juli 2015

Kadernota 2015 en de SP

Foto: NB

Onze fractie voorzitter Frank Bos heeft de gemeenteraad voor de behandeling van de Kadernota flink toegesproken. De meester partijen zaten er weer om hun stokpaardjes aan te prijzen. Zoals de VVD de winkelsluitingswet aan zijn laars wil lappen en zo alleen oog heeft voor de winkelketens. Uiteraard heeft GroenLinks het weer over fietspaden en groen en wil de D66 graag scoren met een experiment met bijstandsgerechtigden.

Lees verder
24 juni 2015

Verslagje van de SP ledenavond

Foto: SP

Het was weer gezellig druk op de SP ledenavond. Helaas
konden niet alle 152 leden komen maar dan was het dringen geworden in het gezellige restaurant Vreemde Streken. We hebben met elkaar kunnen bij praten over
allerlei acties, ledendagen, verkiezingen, de zorg, e.d. En we hebben even gefilosofeerd over de landelijke verkiezingen die, wat de SP betreft, snel gehouden mogen worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier