h

W12 en b b Wageningen

3 april 2016

W12 en b b Wageningen

Gelezen in de raadsflits: Een concept verslag van een bijeenkomst van de gemeente Wageningen met vertegenwoordigers van W12, over Beter Bereikbaar Wageningen, toegestuurd op verzoek van de raad. In het verslag van het gesprek tussen grote ondernemers en de gemeente valt op dat de gemeente, vertegenwoordigd door één van haar ambtenaren, zo nu en dan wel erg prominent de discussie lijkt te willen sturen.

 In het verslag valt te lezen dat , volgens hem, “‘Wageningen goed op weg’ de besluitvorming negatief (kan JH) beïnvloeden.” Tevens wil hij weten of “de W12 van plan is om iets in de media te doen als tegengeluid voor ‘Wageningen goed op weg’.” Wat mij betreft een bijzondere invulling van een overleg tussen gemeente en actoren tijdens een, zoals wethouder ter Maat het in het bijgaande meno noemt “een eerder geplande bijeenkomst met de W12”, welke ook in de KlankbordGroep vertegenwoordigd is.  

Natuurlijk moeten we luisteren naar alle actoren….. maar politiek bedrijven doen we het liefst door gekozen vertegenwoordigers…of niet?

John

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier